Γνωρίστε τους υποψηφίους της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

allaZO logo CS 4

         Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς

                                                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ

kanakakisΦΩΤΟ

Ο Παναγιώτης Κανακάκης γεννήθηκε στη Νέα Κηφισιά το 1958. Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στη Νέα Κηφισιά και συνέχισε τις σπουδές του στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Το 1977 αναχωρεί για την Ιταλία όπου σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του GAGLIARI. Κάνει το διδακτορικό του στην Ιατρική Σχολή της Ρώμης. Αποκτά την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος για όλη την Ευρώπη από την Ιατρική Σxολή της BOLOGNA. Συνεργάσθηκε με το InstitutodeGenetika και πήρε μέρος σε πολλές εργασίες, κυρίως με αντικείμενο τη μεσογειακή αναιμία, τον Favismo, τον εχινόκοκκο και τον σακχαρώδη διαβήτη. Από τον πρώτο χρόνο της διαμονής του στην Ιταλία οργανώθηκε στον Ελληνικό Φοιτητικό Σύλλογο επιδεικνύοντας μεγάλη δραστηριότητα για την επιτυχή κατάληξη των αιτημάτων των Ελλήνων φοιτητών κυρίως της Ιατρικής Σχολής. Το 1981 γίνεται ενεργό μέλος της DemocraziaProletaria (κόμμα της Ιταλίας) και της οικολογικής οργάνωσης VerdiArcobaleno. Το 1990 επιστρέφει στην Ελλάδα και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην ακριτική Καστοριά. Το 1991 και για δυο χρόνια εξασκεί την Ιατρική στη πατρίδα καταγωγής του, στη Μάνη. Στο τέλος του 1993 έρχεται στην Αθήνα και εργάζεται στο Νοσοκομείο ΄΄Αγία Όλγα΄΄. Τώρα εξασκεί, στην περιοχή της Κηφισιάς, την Ιατρική ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της εταιρείας γενικής ιατρικής, της εταιρίας παχυσαρκίας και σακχαρώδη διαβήτη. Από το 1995 μέχρι και σήμερα προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές του υπηρεσίες στα πολυιατρεία και τα δυο ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς. Είναι ο δευτερότοκος γιος  του αείμνηστου τέως Δημάρχου Κηφισιάς ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΝΑΚΑΚΗ. Το 1994 θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά και εκλέγεται. Στις δημοτικές εκλογές του 1998 δεν λαμβάνει μέρος. Το 2002 θέτει και πάλι υποψηφιότητα και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Έχει διατελέσει μέλος σε πολλά νομικά πρόσωπα του δήμου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι εκλεγμένος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ PHOTO ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Κανείς δεν μπορεί ν” αλλάξει τα πράγματα από μόνος του. Μπορεί όμως να βοηθήσει να γίνουν τα πράγματα υπόθεση των πολλών. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Γι” αυτό χαρακτηριζόμαστε όχι μόνο από τις ιδέες και το λόγο μας αλλά κύρια από τις πράξεις, από τη στάση ζωής μας. Πολιτικός Μηχανικός, αγωνίστηκα στο δημόσιο για ένα άλλο δημόσιο, στην αντίθετη κατεύθυνση αυτών που το υπέσκαψαν και τώρα λεηλατούν τα δημόσια αγαθά. Γι” αυτό και δεν μπαίνω στο ίδιο κάδρο με αυτούς. Παντρεμένος με δύο παιδιά κι” ένα εγγόνι. Σήμερα συνταξιούχος, επιδιώκω να σταματήσει η καταστροφή που θυσιάζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον στο βωμό του κέρδους. Η πολιτική μπορεί ν” αποκτήσει και πάλι νόημα ξεκινώντας από την ανθρώπινη μικροκλίμακα της κοινότητας, δείχνοντας το δρόμο για πιο άμεση και συμμετοχική δημοκρατία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΒΑΛΣΑΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Κηφισιά τον Σεπτέμβριο του 1957, κάτοικος Κηφισίας. Εργάστηκε και σπούδασε παράλληλα στη Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε τελειώνοντας μηχανικός οχημάτων. Υπηρέτησε στο πυροβολικό σαν μηχανουργός πυροβόλων όπλων. Προσελήφθη από τον ΟΤΕ σαν μόνιμος τεχνικός. Λίγα χρόνια μετά παραιτήθηκε και μετακόμισε στον Καναδά, εργάστηκε στο Toronto και στο Vancouver. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με αντιπροσωπείες εισάγοντας εμπορεύματα με αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατασκευαστής επίπλων στη Νέα Πεντέλη και έκθεση στη πλατεία Κηφισίας. Ασχολήθηκε παράλληλα με τις χερσαίες μετακινήσεις ασφαλείας και τουρισμό. Επίσης ασχολήθηκε με την οδική ασφάλεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για περισσότερα από 20 χρόνια και εθελοντικά στη πρόληψη ατυχημάτων. Με πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΕ.Ε. για την εκπαίδευση επαγγελματιών οδηγών και αγωνιζόμενων αθλητών. Λάτρης του αθλητισμού και ίδιος από τα παιδικά του χρόνια με ενεργή συμμετοχή έως σήμερα. Εντάχθηκε επί 3ετιας στον τομέα αποκατάστασης – επανένταξης ασθενών ψυχικής υγείας και είναι εθελοντής πυροσβέστης και διασώστης.

Veniotis KostasΒΕΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος με την Αστερία Καραδήμα και ζει μόνιμα στην Κηφισιά. Σπουδές: Γεωλογία ΑΠΘ,  Διοίκηση Επιχειρήσεων, Στρατηγική Αναδιοργάνωσης Επιχειρήσεων και Οργανισμών ΕΑΠ. Στα φοιτητικά του χρόνια είχε ενεργό συμμετοχή στην δημιουργία της Οικολογικής κίνησης Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Αλληλεγγύης για Όλους και του  Δικτύου Αλληλεγγύης ΑΝΑΣΑ Κηφισιάς. Συμμετέχει σε πρωτοβουλίες, και   συλλογικότητες  ενάντια σε: πλειστηριασμούς,  χαράτσια, εξοντωτικά μέτρα ασφαλιστικών ταμείων, την υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων  αλλά και το δικαίωμα των ανασφάλιστων στην υγεία. Σε εκλογές λαμβάνει πρώτη φορά μέρος, βαθειά πεπεισμένος  ότι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα αποτελέσει ασπίδα κοινωνικής προστασίας σε κάθε δοκιμαζόμενο δημότη.

SFGP2035aa resiseΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κάτοικος Νέας Κηφισιάς. Σπουδές Οικονομικά. Επάγγελμα επιχειρηματίας, οπτικοακουστικές παραγωγές (ραδιόφωνο – τηλεόραση), συντελεστής σε καλλιτεχνικές παραγωγές (θέατρο – μουσική). Ενεργό μέλος της «Αλληλεγγύης για όλους» στο Δήμο Κηφισιάς και του ΣΥΡΙΖΑ (Βόρειας Αθήνας – Τομέας πολιτισμού). Είμαι πατέρας δύο παιδιών και συμμετείχα στο προεδρείο συλλόγου γονέων 8ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς. Ανησυχώ για το παρόν μα πιο πολύ για το μέλλον της πόλης, της χώρας και όλου του κόσμου. Θεωρώ ότι ζούμε μια στιγμή που πρέπει όλοι μας να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να μετέχουμε πιο πολύ στα κοινά. Ας ενώσουμε τα όνειρά μας για ένα καλύτερο αύριο, για μια ζωή με ποιότητα , δημοκρατία, ισότητα, αλληλεγγύη και πολιτισμό. Ας ξεκινήσουμε από εδώ , την γειτονιά μας. Όλοι μαζί…… αν όχι τώρα, πότε? Αν όχι εμείς, ποιοι;

10308065_1399777440304303_4609443003720641899_nΓΡΙΒΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάρτιο του 1963. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Ιταλία, στο Πολυτεχνείο της Νάπολης (Universita’ degli Studi di Napoli), από το οποίο αποφοίτησε το 1987. Εξειδικεύτηκε στον ενεργειακό τομέα και ειδικότερα στον τομέα θέρμανσης με φυσικό αέριο, σαν εισηγητής σεμιναρίων, μελετητής εγκαταστάσεων και ταυτόχρονα ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα για 15 χρόνια. Σήμερα αποτελεί στέλεχος ιταλικής εταιρίας, στον τομέα της θέρμανσης και είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκανικές χώρες και Μέση Ανατολή. Συμμετέχει ενεργά στο “Δίκτυο Αλληλεγγύης Ανάσα” που δραστηριοποιείται στην πόλη μας, τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτοικος Κηφισιάς , παντρεμένος και έχει ένα γιό 15 ετών.

ΔΑΜΑΣΧΗ ΦΩΤΟΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΣΧΗ-ΜΙΚΡΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι έγγαμη και μητέρα μιας κόρης αποφοίτου της Σχολής Καλών Τεχνών. Αποφοίτησε από το Ιστορικό Αρχαιολογικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με Άριστα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Προϊστορική Αρχαιολογία με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. Υπηρέτησε στην Αρχαιολογική Υπηρεσία στην Εύβοια και αργότερα εργάστηκε ως φιλόλογος στο φροντιστηριακό χώρο. Σήμερα είναι διορισμένη στη Δημόσια Εκπαίδευση με οργανική θέση στο Αναξαγόρειο Γενικό Λύκειο Νέας Ερυθραίας. Εκλέχτηκε και διετέλεσε γραμματέας του Θ΄ Συνοικιακού Συμβουλίου Ν. Κηφισιάς και πρόεδρος του Οικολογικού Συλλόγου της. Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού του Δήμου Κηφισιάς και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε Λήμνου.

2ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα Αχαΐας το 1961. Από το 1968 ζει μόνιμα στην Αθήνα και τα τελευταία 21 χρόνια στην Ν Ερυθραία. Εργάζεται ως επιπλοποιός. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μητροπούλου από την Θεσσαλονίκη και έχουν μία κόρη 16 ετών. Από το 1982 ως το 1992 ανέπτυξε πολιτική, πολιτιστική και συνδικαλιστική δράση ως μέλος του Δ/Σ του συνδικάτου κατεργασίας ξύλου Ν Αττικής. Είναι μέλος της δημοτικής κίνησης ΑΝΑΣΑ, και γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Αναξαγόρειου Λυκείου Ν Ερυθραίας. Συμμετέχει επίσης στο Δίκτυο Αλληλεγγύης ΑΝΑΣΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.    

ΘΕΜΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ [ΘΕΜΗΣ] Γεννήθηκα (26-9-1955) και μεγάλωσα στην Κηφισιά, όπου και εγκατεστημένη η οικογένεια μου από το 1860. Γιός του Κωστή Δημητρακόπουλου, βαρύτονου πρωταγωνιστή της Λυρικής, και της Ματίνας Αλέξη. Μαθητής στο Κολλέγιο Ψυχικού, φοιτητής στο Πάντειο, μεταπτυχιακά στις πολιτικές επιστήμες, στο πανεπιστήμιο Paris X, Nanterre. Παράλληλα, σπουδές στη μουσική. Έχω δύο αγαπημένα παιδιά, τη Νεφέλη, 35, και τον Ρωμανό, 8 χρόνων. Άσκησα κατά καιρούς το επάγγελμα του μουσικού (τρία βραβεία στα Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 1984 και 1985), του διαφημιστή-σύμβουλου επικοινωνίας και, τα τελευταία χρόνια, του μεταφραστή (περισσότερα από 100 βιβλία, κυρίως μυθιστορήματα και πολιτικά/ιστορικά δοκίμια). Παρών στο ποιητικό γίγνεσθαι με το ετερώνυμο Ιάσων Λειδινός και τελευταίο βιβλίο τα Πραξικοποιήματα (νοέμβριος ’13). Πολιτικά ενταγμένος στη σύγχρονη ριζοσπαστική οικοαριστερά, σήμερα μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Οικολογίας/Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων , του πρώτου πολιτικού οργάνου σε ελληνικό κόμμα για το σημαντικό ζήτημα της ευζωίας όλων των νοημόνων και συναισθανόμενων πλασμάτων του πλανήτη.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ (ΜΑΤΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα τελευταία 45 χρόνια ζει στη Κηφισιά. Έχει συμμετάσχει σε κοινωνικούς αγώνες μέσα από διαφόρους συλλόγους της περιοχής της. Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών. Σήμερα είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΗΣ ΦΩΤΟΔΙΟΝΥΣΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Συνταξιούχος υδραυλικός-Κατασκευαστής Ηλιακών.

                                           

   

ΔΡΙΒΑ ΓΚΟΛΦΩ         

                                 

4ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, ενώ τα τελευταία 16 χρόνια ζω αδιαλείπτως στην Κηφισιά. Φοίτησα στην Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά, σπούδασα χημεία τροφίμων κι ασχολήθηκα από πολύ νωρίς με τη διαφήμιση. Στον ίδιο τομέα της επικοινωνίας συνεχίζω μέχρι και σήμερα επιχειρώντας σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς. Παρ ‘ ότι δραστηριοποιούμαι σε εξαιρετικά ανταγωνιστικό επαγγελματικό χώρο, κινήθηκα πάντα τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά κρατώντας τις βασικές αξίες της ανθρωπιάς, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού στον συνάνθρωπο, αξίες με τις οποίες μεγάλωσα τα δικά μου παιδιά. Βιώνω, κατανοώ και μοιράζομαι τα προβλήματα και τις αγωνίες που μοιραζόμαστε όλοι πια στις σημερινές κοινωνικές συνθήκες και δεσμεύομαι να βοηθήσω όσο γίνεται το έργο του συνδυασμού « Συνεργασία (ανάσα, αλλάζω, πολίτες).

anastasiaΚΑΛΠΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και είναι κάτοικος Ν. Κηφισιάς. Η καταγωγή της είναι από τη Σητεία Κρήτης. Έχει σπουδάσει Μουσική (Ακορντεόν , Αρμονία και Αντίστιξη) και Συντήρηση Έργων Τέχνης. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας στο τμήμα Φυσικών Επιστημών, στο University of Brighton (Electronic Engineering with Medical Electronics). Έχει εργαστεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, στην 5η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων, στο Μουσείο Μακρυνίτσας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας, στον Καλλιτεχνικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου ( μαθήματα Ψηφιδωτού). Είναι μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του Δήμου Κηφισιάς και μέλος της ΑΝ.Α.Σ.Α.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ζωγράφος, ζει στη Κηφισιά 45 χρόνια διατηρούσε επιχείρηση επί 25 χρόνια την οποία έκλεισε αρχές του 2014 λόγω μνημονιακών πολιτικών, ενεργό μέλος του ΔΙΚΤΎΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΣΑ – διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες – τράπεζα χρόνου Κηφισιάς.

3ΚΑΛΟΣΤΥΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΜΙΡΕΛΛΑ)

Η Μιρέλλα Καλοστύπη είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών, αριστούχος μεταπτυχιακών σπουδών Παντείου στην Πολιτική Επιστήμη. Εργάστηκε επί τρεις συνεχείς δεκαετίες ως ρεπόρτερ, διπλωματική και πολιτική συντάκτρια στην κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία (ΕΡΤ-Α.Ε.) απ’ όπου απολύθηκε, το 2013, λόγω της κατάργησής της. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες, περιοδικά και από το 2006 είναι ενεργή αρθρογράφος στο διαδίκτυο. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, γαλλικά και καλά ιταλικά. Έχει ταξιδέψει σε πάρα πολλές πόλεις του κόσμου, λόγω του επαγγέλματός της, με αποτέλεσμα να εξασκήσει αντίληψη και ευαισθησία σε τοπικά και παγκόσμια προβλήματα, καθώς και συγκροτημένη άποψη ως προς τους λόγους επιτυχημένων ή αποτυχημένων προσπαθειών για την επίλυσή τους. Στο παρελθόν ήταν ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με άλλη παράταξη, και είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας. Διαθέτει πλούσια δραστηριότητα σε εθελοντική πολιτική εργασία για τις κακοποιημένες γυναίκες (θύματα trafficking) και τα αδέσποτα ζώα. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνεται η συνεχής επιμόρφωση με παρακολούθηση ιδιαίτερα στην Ιστορία, την Πολιτική Κοινωνιολογία, τη Φιλοσοφία.

ΚΑΝΑΚΗ ΦΩΤΟΚΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά . Σπούδασα στα ΤΕΙ Αθηνών, Αισθητική & Κοσμετολογία. Εν συνεχεία φοίτησα στη Φαρμακευτική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όταν τελείωσα τις σπουδές μου εγκαταστάθηκα στην Ν. Κηφισιά , όπου και άνοιξα το Φαρμακείο μου. Από το γάμο μου απέκτησα δύο κόρες. Αγαπώ πολύ την πόλη μας, βιώνω τις ομορφιές της , αλλά και τα προβλήματά της , από δίκες μου αλλά.. και από δικές σας εμπειρίες ! Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ή να διορθωθούν στην όμορφη πόλη μας και ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε να κάνουμε την πόλη μας ομορφότερη, λειτουργική και προπαντός φιλικότερη στους κατοίκους της.

1ΚΑΡΥΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι μητέρα ενός γιού 27 ετών και μίας κόρης 25 ετών. Απόφοιτος Φαρμακευτικής Σχολής Μπολόνιας-Ιταλίας. Διατηρεί Φαρμακείο στη Ν. Κηφισιά από το 1978. Είχε πάρει μέρος στον αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα των Ελλήνων της Ιταλίας. Εδώ συμμετείχε σε αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών και ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών. Την ενδιαφέρει η άνοδος της ποιότητας της ζωής στη πόλη μας, με αξιοποίηση και αύξηση του πρασίνου, δημιουργία πεζοδρόμων και ποδηλατολωρίδων, χώρων άθλησης και ποιοτικής διασκέδασης για την νεολαία, με αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων. Επίσης την ενδιαφέρει να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις του Δήμου που αφορούν τα καθημερινά τους προβλήματα, όπως η απασχόληση, η εγκληματικότητα, η καθαριότητα κ.λπ.

6ΚΑΤΕΒΑΙΝΗ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι κάτοικος Κηφισιάς. Σπούδασε λογιστικά και ομιλεί την αγγλική γλώσσα. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με το εμπόριο που ήταν η κύρια εργασία της. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών.

ΚΑΤΣΗΣ ΦΩΤΟ

ΚΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκα στη Νέα Σμύρνη το 1952. Αποφοίτησα από την Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης το 1970. Το πάθος μου για την εκπαίδευση, εμπνευσμένο από τους εκπαιδευτικούς γονείς μου και η αγάπη μου για τα Μαθηματικά οδήγησαν, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα βήματά μου στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Νυμφεύθηκα την Μάρθα Παπαθανασίου Μαθηματικό, αποκτήσαμε δυο γιους. Αποφοίτησαν από το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, τελείωσαν αριστούχοι τις σπουδές τους στην Ελλάδα και εργάζονται στο εξωτερικό (δυστυχώς το μοναδικό εξαγώγιμο είδος στην Ελλάδα είναι τα παιδιά της, το μέλλον της). Εργάστηκα ως καθηγητής στην Αναργύρειο Σχολή Σπετσών, σε Τεχνικό Λύκειο, πέντε χρόνια σε ελληνικό Λύκειο στην Γερμανία και είκοσι χρόνια σε σχολεία της Κηφισιάς (πέντε χρόνια στο 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς και 15 χρόνια στο 3ο Λύκειο). Συνταξιούχος πλέον αλλά μάχιμος, συνεχίζω από άλλο πόστο να διδάσκω. Βαθύτερη επιθυμία μου η περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών του Δήμου μας σε θέματα Παιδείας και η συμμετοχή όλων μας σ” αυτή την προσπάθεια.

ΚΑΨΑΜΠΕΛΛΗΚΑΨΑΜΠΕΛΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΝΗ

Μεγάλωσα και μένω στην Κηφισιά και είμαι 23 ετών. Αποφοίτησα από το Αναξαγόρειο Λύκειο της Ν. Ερυθραίας και σπουδάζω Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι μέλος της ΟΜ Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας. Στηρίζω και συμμετέχω στη δημοτική κίνηση ‘’ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ γιατί επιθυμώ την ανατροπή της παρούσας πολιτικής κατάστασης τόσο γενικά όσο και στο Δήμο και γιατί πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει, μέσω της συμμετοχής τους στα κοινά, να παλέψουν για το παρόν και το μέλλον τους.

KofosThomasΚΩΦΟΣ ΘΩΜΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και από το 1983 κατοικεί στη Κηφισιά. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και με Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στη Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών (INTRACOM) και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ. Από το 2005 εργάζεται στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Από το 2008 και μετά είναι συνεχώς μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Τεχνικών Επιστημόνων Βιομηχανίας. Από το 2009 είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών ΕΑΒ. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

SONY DSCΜΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Ριζοσπηλιά Αρκαδίας. Από το 1982 κατοικεί στη Νέα Ερυθραία όπου και παντρεύτηκε. Είναι τεχνικός, σήμερα συνταξιούχος του ΙΚΑ. Ανέπτυξε σταθερή δράση σε φορείς συνδικαλιστικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς κοινωνικούς, συλλόγων γονέων, τόσο στον τόπο καταγωγής, όσο και διαμονής του. Διετέλεσε μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νέας Ερυθραίας από όπου αποχώρησε το 1996. Διετέλεσε μέλος του ΔΗΚΚΙ και ήταν υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας το 2004. Υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ερυθραίας το 2002 και μέλος του Αθλητικού Οργανισμού. Ιδρυτικό μέλος της ΡΕΚΕ Νέας Ερυθραίας το 2006. Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδρυτικό μέλος της ΑΝΑΣΑ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς το 2010. Έχει αρθρογραφήσει σε έντυπα της περιφέρειας και της Αττικής και αρθρογραφεί στην Εφημερίδα «ΚΗΦΙΣΙΑ». Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, με τον Παναγιώτη Κανακάκη και τον συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στην εκλογική περιφέρεια Κηφισιάς, καλεί όλες και όλους που πιστεύουν ότι οραματικά, ποιοτικά και κοινωνικά η πόλη που ζουν δεν τους αξίζει, μαζί να οργανώσουμε την βελτίωσή της και μαζί να αγωνιστούμε για την ανατροπή της πολιτικής, της οικονομικής και της κοινωνικής παρακμής, που ως τόπος και ως λαός βιώνουμε.

ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΦΩΤΟΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1964. Ζω με το σύζυγό μου, Βασίλειο Παπαευθυμίου_ Φαρμακοποιό και τα τρία παιδία μου στην Κηφισιά. Είμαι καθηγήτρια φιλόλογος στο Γ” Λύκειο Κηφισιάς και παράλληλα διαχειρίζομαι τη φαρμακευτική οικογενειακή μας επιχείρηση. Γιατί θέλω να γίνω δημοτική σύμβουλος: Η κρίση έχει σφραγίσει την εικόνα της πόλης μου και ζω από κοντά τα προβλήματά της. Το συμφέρον των δημοτών είναι και δικό μου. Μπορώ να βοηθήσω!

ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΦΩΤΟΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1952 στην Αθήνα. Σπούδασε στο ΕΜΠ στη ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ και αποφοίτησε το 1978. Εργάζεται στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Είναι κάτοικος Κηφισιάς από το 1985. Συνταξιούχος.

ΜΠΕΡΕΤΑΝΟΥ ΦΩΤΟΜΠΕΡΕΤΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Γεννήθηκε στις 30 Μάη του 1988 στην Αθήνα. Οικονομολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, όντας μέλος των θεσμικών οργάνων του Τμήματός της. Παρούσα στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ . Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της 1ης Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.

8ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1952 και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στην ΑΣΠΑΙΤΕ, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Συντήρηση Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς στην Ιταλία και εξειδίκευση στην συντήρηση πέτρας – μάρμαρου. Στην Κηφισιά διατήρησε ιδιωτικό τεχνικό γραφείο από το 1975 έως το 2013 . Με την ιδιότητα του Καθηγητή ΤΕΙ – Συντηρητή Πολιτιστικής Κληρονομιάς , έχει συνεισφέρει αφιλοκερδώς στην διατήρηση της πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου μας (Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη), με την καταγραφή όλων των έργων τέχνης που διακοσμούν την Πόλη , με τον καθαρισμό και την συντήρηση των έργων που βρίσκονται στην πλατεία Πλατάνου και στην πλατεία Κεφαλαρίου και με την καταγραφή του θρησκευτικού πλούτου και την φωτογραφική τεκμηρίωση των εκκλησιών της Πόλης μας . Είναι παντρεμένος με την Πηνελόπη Τακτικού, οικονομολόγο, στέλεχος ΕΟΤ και έχουν 3 γιούς . Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και αραβικά.

9ΝΤΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε στη Ν. Κηφισιά το 1951. Τελείωσε το Δημοτικό στη Νέα Κηφισιά. Τελείωσε το Δημοτικό στη Ν. Κηφισιά και το Γυμνάσιο στη Κηφισιά. Παρακολούθησε το Τεχνικό Λύκειο και πήρε πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού. Δούλεψε για αρκετά χρόνια σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός. Τώρα ανήκει στο τεχνικό δυναμικό του ΟΤΕ. Είναι παντρεμένος και ζει μόνιμα στη Κηφισιά. Όνειρο του είναι η Κηφισιά να γίνει μία λειτουργική και βιώσιμη πόλη.

11ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Έχει γεννηθεί τον Ιούνιο του 1947 και είναι οδοντίατρος. Έχει τελειώσει στο Δημοτικό Σχολείο Γαλιατσάτου, το Γυμνάσιο Λεόντειο Λύκειο Αθηνών. Επίσης, έχει πάρει το πτυχίο του από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το μεταπτυχιακό του δίπλωμα από το Pankey Institute στη Φλώριδα των ΗΠΑ και στο Unitek Corporation στη Καλιφόρνια. Είναι έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών. Επί σειρά ετών, ωρομίσθιος καθηγητής ΚΑΤΕΕ Αθηνών όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου ωρομίσθιων εκπαιδευτικών. Οργάνωσε και λειτούργησε για 4 χρόνια τα οδοντιατρεία του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Περίθαλψης ΣΥΤΕ της Τράπεζας της Ελλάδος. Ήταν Έφεδρος Αξιωματικός του Πεζικού, μέλος του Συλλόγου ΄΄Προστασίας της Κηφισιάς΄΄ και μέλος του ΄΄Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Κηφισιάς΄΄. Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς και μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του μηνιαίου εντύπου ΄΄Παρέμβαση στη ΚΗΦΙΣΙΑ΄΄, όπου και αρθρογραφεί. Έχει αρθρογραφήσει στις τοπικές εφημερίδες: ΄΄Κηφισιά΄΄, ΄΄Τύπος Κηφισιάς ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ΄΄, Ελεύθερο ΒΗΜΑ Κηφισιάς΄΄ και ΄΄Αναγνώστης ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ΄΄. Το τελευταίο ενάμιση χρόνο προσφέρει εθελοντικά τις οδοντιατρικές του υπηρεσίες στο ΚΙΦΑ Αθηνών (Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης) Αθηνών.

ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΦΩΤΟΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα το 1963 στην Κηφισιά όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Κατάγομαι από τις Λεύκες Πάρου. Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρετώ τη Δημόσια Εκπαίδευση. Κάτοχος πτυχίου του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Ομιλώ άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς από το 2006. Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “αλλάΖΩ” που συγκροτήσαμε με άξιους φίλους και συνεργάτες. Πρόεδρος του συλλόγου “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Άνω Κηφισιάς. Είμαι παντρεμένος με την Αντιόπη Μάγγου , πολιτική επιστήμονα και έχουμε τρία παιδιά.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΝΑΤΑΛΙΑ

Γεννήθηκα το 1987 στην Κηφισιά, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Αποφοίτησα από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη και σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Queen Mary, University of London, όπου ειδικεύθηκα στην Παγκόσμια Συγκριτική Πολιτική, (MRes).Αυτή τη στιγμή, εκπονώ τη διδακτορική διατριβή μου, μελετώντας την αλλαγή του μοντέλου πολιτικής διακυβέρνησης που προκύπτει από την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας στην πολιτική. Είμαι Κοινοτική Σύμβουλος Κηφισιάς από το 2010, διεκδικώντας με επιμονή το δικαίωμα των συμπολιτών μου για μία ανθρώπινη πόλη. Οι κοινωνικές & πολιτικές μου ανησυχίες εκφράστηκαν από τα μαθητικά μου χρόνια, καθώς συμμετείχα σε διασκέψεις της ΕΕ και του ΟΗΕ μαχόμενη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος και το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση (Ιρλανδία 2002, Αθήνα 2003 & 2004). Ως Πρόεδρος της Επιτροπής κατά του αναλφαβητισμού επισκέφθηκα το 2005 τη Λιθουανία. Μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά. Έχω εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών σε όλη τη διάρκεια των σπουδών μου ενώ από το 2012 στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, σε ερευνητικές ομάδες. Αρθρογραφώ με συνέπεια σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενώ προσφέρω εθελοντικές υπηρεσίες ανά διαστήματα στην ΕΣΕΕΠΑ, βοηθώντας έτσι τα παιδιά με νοητική υστέρηση. Μέλος του WWF-Hellas & της Διεθνούς Αμνηστίας στο τμήμα μεταφραστών.

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΦΩΤΟΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1967 και κατοικώ στη Κηφισιά από το 1977. Το 1991 αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι καρδιολόγος και διατηρώ ιατρείο από το 1999 στη Ν. Κηφισιά. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου εθελοντικά για πολλά χρόνια στο Δήμο Κηφισιάς και στα ΚΑΠΗ Κηφισιάς. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου αξίζουν ένα καλύτερο αύριο και τους υπόσχομαι να αγωνιστώ γι’ αυτά.

                                                  ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

12ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Κρήτη και κατοικεί στην Κηφισιά 40 χρόνια. Συνταξιούχος τραπεζικός, διετέλεσα πρόεδρος εργαζομένων στην τράπεζα Αττικής και αντιπρόεδρος στην ομοσπονδία (Ο.Τ.Ο.Ε.) Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω δύο κόρες με την Άννυ Ευαγγέλου –Χριστοφιδάκη δημοσιογράφο στην ΕΡΤ που η κυβέρνηση σήμερα έκλεισε από-φασιστικά με τα ΜΑΤ, έριξε μαύρο στις οθόνες όπως έχει βάλει μαύρο στις ζωές μας. Στις τριπλές εκλογές του Μαΐου να ηττηθούν τα μνημονιακά κόμματα και τα φερέφωνα τους στην περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Κηφισιάς. Να τους ανατρέψουμε πριν μας αποτελειώσουν.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΦΩΤΟΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΡΑΦΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκα στη Λευκωσία της Κύπρου το 1959 και παρέμεινα εκεί μέχρι και την εκπλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας. Αφού τελείωσα την Ιατρική εξεπλήρωσα την υποχρεωτική υπηρεσία του αγροτικού ιατρού, και μετά την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Έχω παρακολουθήσει πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στο εξωτερικό. Είμαι νυμφευμένος με την Ελένη Κωστάμη με την οποία έχω αποκτήσει δύο αγόρια.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

 

22ΔΟΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Κηφισιά τον Αύγουστο του 1960, μεγάλωσε μεταξύ Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας και τα τελευταία 25 χρόνια -που είναι παντρεμένος με την Έλλη- είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Ερυθραίας. Είναι δημοσιογράφος (Αθλητικό Ρεπορτάζ – Αυτοκίνητο) έχει δύο παιδιά (την Κατερίνα που είναι στο 5ο έτος στους Μεταλλειολόγους -Μηχανικούς του ΕΜΠ και τον Σταμάτη, πρωτοετή στους Μηχανολόγους- Μηχανικούς του ΕΜΠ. Έχει τελειώσει την Σχολή Δημοσιογραφίας – Δημοσιότητας «ΟΜΗΡΟΣ», ήταν 30 χρόνια στέλεχος του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ενώ από το 2000 έως το 2010 διετέλεσε αρχισυντάκτης του τμήματος. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (AIPS). Έχει διατελέσει εκλεγμένο -πρώτος σε ψήφους με 263, το 2002- μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ). Ο Δημήτρης Δοντάς έχει εργαστεί επίσης στην EΡΤ, το «ΒΗΜΑ», τον TopFm, News247.gr, σε Γραφεία Τύπου μεγάλων διοργανώσεων, ήταν μέλος αποστολών σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα , όπως Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκά (2004, 2008, 2012) και Παγκόσμια (2010) Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου και το 2000 έτυχε τιμητικής διάκρισης από τον ΠΣΑΤ (στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων για αθλητικούς συντάκτες) για την συνέντευξη της κυρίας Νίκης Τζαβέλα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» , σχετικά με την πορεία προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

23ΖΑΡΩΤΙΑΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

Γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία το 1964. Είναι μαθηματικός, μέλος του συλλόγου καθηγητών φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης. Ανέπτυξε στα φοιτητικά της χρόνια πολιτική δράση μέσα από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ. Υποψήφια βουλευτής του Συνασπισμού στη Β΄ Αθήνας το 1989. Την περίοδο 1995-2002 ήταν δημοτική σύμβουλος με την Πανερυθραϊκή Ενότητα. Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, μέλος των Δ.Σ. του Δρυμπέτειου Κέντρου και του Πνευματικού κέντρου Ν. Ερυθραίας και της ΔΕΑΝΕ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1999-2001). Από το 2005 μετέχει σε Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων. Σήμερα είναι μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων του Γυμνασίου Ν. Ερυθραίας.

ΚΟΛΙΑΝΔΡΗΣ ΦΩΤΟΚΟΛΙΑΝΔΡΗΣ ΕΥΑΝΘΗΣ (ΆΘΩΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Ζει και εργάζεται ως οδοντίατρος στη Νέα Ερυ¬θραία από το 1986. Είναι παντρεμένος με την Ήρα Αγουρίδα και έχει δύο παιδιά, τον Αντρέα και τον Χαράλαμπο. Συμμετέχει ενεργά στη πολιτική ζωή της πόλης. Ιδρυτι¬κό μέλος των δημοτικών κινήσεων «Ουράνιο Τόξο», «Πανερυθραϊκή Ενότητα», Ρ.Ε.Κ.Ε και ΑΝΑΣΑ. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2006 και 2010. Από το 2013 προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως οδοντίατρος στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αθήνας, που προσφέρει δωρεάν ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε χιλιάδες συμπολίτες μας θύματα της οικονομικής κρίσης.

ΦΩΤΟ ΛΑΣΚΑΡΗΛΑΣΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Κατοικώ στην Κηφισιά από το 1989. Αποφοίτησα από την Βαρβάκειο πρότυπο σχολή. Σπούδασα μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διορίστηκα στο δημόσιο ως καθηγητής μαθηματικών και δίδαξα μέχρι το 2008. Τα τελευταία 15 χρόνια υπηρέτησα στο Γυμνάσιο της Νέας Ερυθραίας και συνεχίζω την προσπάθεια να βοηθώ την νεολαία του Δήμου μας να κατανοήσει τα μαθηματικά. Οι μαθητές μου με παρακίνησαν να μετέχω στα κοινά προκειμένου σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή να βοηθήσω να μη χαθεί η ελπίδα τους για αξιοπρεπή εργασία και καλύτερη ποιότητα ζωής. Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο Άννα Ματθιοπούλου – Λάσκαρη και έχουμε 2 παιδιά, μια νηπιαγωγό και ένα πτυχιούχο ενεργειακής τεχνολογίας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΜΗΤΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Συνταξιούχος-πτυχιούχος Παντείου. Γεννήθηκα στην Νέα Ερυθραία όπου και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά. Έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Δημοτικός Σύμβουλος επί δύο τετραετίες (1996-2002) με την Πανερυθραική Ενότητα. Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας(2001-2002). Μέλος του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης Μικρασιατικής Ερυθραίας (Κ.Ε.Μ.Μ.Ε). Ερασιτέχνης ηθοποιός στο Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας επί 25 χρόνια.

66ΜΙΧΑΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1961 στη Νέα Ερυθραία. Ηλεκτρονικός, καθηγητής Τεχνολογίας σε Γυμνάσιο. Συμμετέχει ενεργά σε Δημοτικά σχήματα από το 1982 (ΔΕΚΕ, Ουράνιο τόξο, Πανερυθραϊκή Ενότητα, ΡΕΚΕ, Ανάσα). Είναι μέλος της Σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς.

                                               ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Νέα Ερυθραία, όπου εργάζεται σε φαρμακείο της πόλης. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης συμμετέχοντας στο χορευτικό του Δήμου της Νέας Ερυθραίας από ιδρύσεώς του, καθώς και στην χορωδία ομάδας γυναικών. Είναι απ” τα ιδρυτικά μέλη του Λαϊκού Θεάτρου της Νέας Ερυθραίας. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2006 σαν υποψήφια σύμβουλος με την δημοτική παράταξη “ΠΟΛΙΤΕΣ Νέας Ερυθραίας”.

eirini photoΠΥΡΕΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στη Νέα Ερυθραία όπου και κατοικεί έως σήμερα. Ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση στην πόλη της και πέρασε στο Χημικό τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).  Στη συνέχεια, σπούδασε Παιδαγωγικά στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής Προσχολικής ηλικίας (Τ.Ε.Α.Π.Η) του ΕΚΠΑ. Παράλληλα ασχολήθηκε με το χορό ερασιτεχνικά και μετέπειτα επαγγελματικά, παίρνοντας δίπλωμα από το ImperialSocietyofTeachersofDancing (ΙSTD), στο LatinAmerican. Μιλάω Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάστηκε στον Παιδικό σταθμό του Δήμου Νέας Ερυθραίας από το 2001 έως το 2004, όπου διορίστηκε στο Δημόσιο. Από 2006 έως το 2008, εργάστηκε στο 3ο νηπιαγωγείο Κηφισιάς και  από το 2008 πήρε οργανική θέση στο νηπιαγωγείο Εκάλης. Θέλοντας να παντρέψει τις δύο  αγάπες μου, διδάσκει χορό σε παιδιά στον σύλλογο χορού Νέας Ερυθραίας ‘’ ήλιος ’’ από το 2009 μέχρι σήμερα. Μεγαλώνοντας σε ένα οικογενειακό περιβάλλον έντονα δραστηριοποιημένο στο χώρο της αριστεράς, σε συνδυασμό με την πολιτική συγκυρία της εποχής, νοιώθει πως τα περιθώρια αδράνειας δεν υφίστανται πλέον. Όλοι όσοι πιστεύουμε πως έχουμε κάτι να δώσουμε οφείλουμε να το πράξουμε.

MAMA4ΣΑΡΙΛΑΚΗ ΑΝΝΑ

Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Αθηνών. Συνταξιούχος δικαστική υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας ,του πρώην Δήμου της Νέας Ερυθραίας. Μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης ΑΝΑΣΑ και της διαχειριστικής επιτροπής της Τράπεζας Χρόνου ΕΡΜΗΣ.

giannis tsagkarisΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ερυθραία. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Τορίνου και ασκεί το επάγγελμα του αρχιτέκτονα από το1986 σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Από 1998 εργάζεται σε κατασκευαστική Α.Ε. του ευρύτερου δημόσιου τομέα όπου σήμερα ασκεί τα καθήκοντα του προϊσταμένου στο Τμήμα Διαχείρισης Έργων. Με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ασχολείται από το 1986. Το 1990 εκλέγεται για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος. Την περίοδο αυτή είναι ιδρυτικό μέλος και συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Διαδημοτικού Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ). Το 1994 εκλέγεται πρώτος σε προτιμήσεις Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο της Νέας Ερυθραίας και διατελεί μέχρι το 1998 Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Διαδημοτικού Συνδέσμου Προστασίας της Πάρνηθας. (ΣΥΝΠΑ). Το 1998 αποδέχεται πρόταση του Νομάρχη Αθηνών και συμμετέχει στις Νομαρχιακές εκλογές. Την περίοδο 1998 μέχρι το 2002, ασχολείται με τα θέματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Το 2005 μαζί με μία ομάδα φίλων και συνδημοτών πρωτοστατεί για την δημιουργία της δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ Νέας Ερυθραίας» της οποίας ηγείται. Συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2006 επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ Νέας Ερυθραίας», την οποία εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι το 2010, τελευταία δημαρχιακή περιόδος για τον Δήμο της Νέας Ερυθραίας.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ

 

32

ΑΣΠΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε και σπούδασε στον Πειραιά. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο κοριτσιών. Είναι Διευθυντικό Στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας. Κατάγεται από την Όλυμπο Καρπάθου και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη διατήρηση των εθίμων και των παραδοσιακών χορών της ιδιαίτερης πατρίδας της.

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΟΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων με πολύχρονη θητεία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Έχω ζήσει για μεγάλα διαστήματα στην Εκάλη και την Κηφισιά και είμαι μόνιμος κάτοικος Εκάλης τα τελευταία 13 χρόνια. Μέχρι σήμερα είχα αρκετές φορές την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα κοινά, με ουσιαστικό ρόλο και μέσα από εκλογικές διαδικασίες, σε φοιτητικούς συλλόγους, σε ερασιτεχνικά σωματεία και πιο πρόσφατα, σαν εκπρόσωπος 2000 εργαζομένων στο χώρο δουλειάς μου.

55ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα . Είναι απόφοιτος τμήματος Ιστορικού Αρχαιολογικού Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στην ΄΄Πολιτισμική Πληροφορική΄΄ του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Μυτιλήνη) και υποψήφιος Διδάκτορας Αρχαιολογίας. Εργάστηκε στη Κ’ & ΛΖ Εφορείες Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων την πενταετία 2004-2008.

                                               ΤΣΑΜΠΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

77ΑΝΘΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1949, σπούδασα αρχιτεκτονικό σχέδιο και εργάστηκα στη ΔΕΗ σαν σχεδιάστρια. Συμμετείχα στις δραστηριότητες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ήμουν υπεύθυνη του κινήματος Ειρήνης. Αποτέλεσα στέλεχος στην ελληνική επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) για 4 χρόνια και ήμουν υπεύθυνη του περιοδικού ΔΡΟΜΟΙ της ΕΙΡΗΝΗΣ. Μετά την συνταξιοδότησή μου ασχολήθηκα με τα προβλήματα του Δήμου στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς όπου διαμένω. Είμαι μέλος του Bridge club της Κηφισιάς εδώ και 20 χρόνια. Έχω 2 γιούς 39 και 40 ετών.

ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΦΩΤΟΒΕΡΥΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια όμορφη γειτονιά της Αθήνας, στο Νέο Κόσμο το 1955, και κάθε μέρα έβλεπα την Ακρόπολη από το παράθυρο μου. Το 1984 μετακόμισα στη Νέα Κηφισιά και από το 1987 είμαι δημότης Κηφισιάς. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Αμερικάνικο κολλέγιο της Αθήνας ( Deere College). Μιλάω Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Για 32 χρόνια δούλεψα στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Τα τελευταία 15 χρόνια ήμουν Διευθυντής γραφείων Εξωτερικού (Κωνσταντινούπολη, Ζυρίχη, Γενεύη, Λευκωσία, Βυρηττό). Τον Φλεβάρη του 2010, με το κλείσιμο/ξεπούλημα, της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οδηγήθηκα σε αναγκαστική συνταξιοδότηση. Έτσι λοιπόν, μπορώ πλέον ν’ ασχοληθώ με όλα εκείνα που ήθελα αλλά δεν μπορούσα. Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά του δήμου μας, όμως οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, δεν μου το επέτρεπαν. Πιστεύω, πως αυτοί που μπορούν ν’ αλλάξουν τα πράγματα στη πόλη μας ήταν και είναι οι πολίτες, που ζουν την καθημερινότητα, βλέπουν και βιώνουν τα προβλήματα, και όχι «επαγγελματίες» πολιτικοί. Πάνω απ’ όλα η πόλη μας, η γειτονιά μας, εδώ που μεγαλώσαμε, που μεγαλώνουν τα παιδιά μας και θα μεγαλώσουν τα εγγόνια μας. Είμαι παντρεμένος με την Μαριλένα Σελετοπούλου και έχουμε ένα γιό 26 χρονών, τον Χρίστο. Τον ελεύθερο χρόνο μου, φτιάχνω κομπολόγια ενώ μου αρέσει να μαγειρεύω (φτιάχνω και γλυκά του κουταλιού). Είμαι κριτής/χρονομέτρης αγώνων αυτοκινήτων, παρακολουθώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ και είμαι λάτρης του ραδιοφώνου, της καλής παρέας και του μεζέ.

Image17ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ,ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ – INTERMEDIATE, ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ, ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ «ΔΟΜΑΖΟΥ», ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ – ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΚΗΦΙΣΙΑ 2010″ , ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ FITNESS – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ UNIVERSAL LADIES.

                                            ΓΚΛΙΑΤΗ ΜΑΡΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Ελευσίνα Αττικής και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Σπούδασε στην Διπλάρειο Σχολή και αποφοίτησε με την ειδικότητα του τεχνικού διακόσμησης. Συνεργάστηκε με τεχνικά γραφεία αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό τη διακόσμηση και την επίβλεψη πολλών έργων. Μέχρι το 2010 συνεργαζόταν με περιοδικά πανελλαδικής κυκλοφορίας γράφοντας άρθρα, σχετικά με το σπίτι και τη διακόσμηση. Από το 1998 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του εξωραϊστικού συλλόγου «το Καλυφτάκι» ενώ από το 2000 υπηρετεί ως γραμματέας στον προαναφερόμενο σύλλογο. Επίσης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς.

ΓΡΑΤΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΤΣΙΑ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΛΗ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στη Νέα Ερυθραία τα 25 τελευταία χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Δοντά και έχουν 2 παιδιά την Κατερίνα και τον Στάμο, φοιτητές και οι δύο στο Ε.Μ.Π. Σπούδασε εσωτερική αρχιτεκτονική στο Indiana University των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην αρχή της καριέρας της δούλεψε σε αρχιτεκτονικά γραφεία αλλά τελικά την κέρδισαν τα ΜΜΕ. Από το 1992 άρχισε να δουλεύει ως συντάκτρια και στυλίστρια φωτογραφήσεων στα περιοδικά, Εγώ, Elle, Harper’s Bazaar, Ιδέες και Λύσεις για το σπίτι, Domino, Marie Claire, Vimadeco και Vimadonna. Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια, μέλος της παράταξης «Πολίτες» αλλά και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ’ Δημοτικού του Τοσιτσείου Εκάλης.

ΔΕΝΑΞΑΣ 1ΔΕΝΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι πτυχιούχος Αεροναυπηγικής του πανεπιστημίου EMBRY RIDDLE με ειδίκευση και μεταπτυχιακό στην ηλεκτρονική αεροσκαφών (AVIONICS). Επίσης κατέχω πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου του ΜΙΑΜΙ. Εργάζομαι ως εξωτερικός ειδικός συνεργάτης της BOEING. Ζω στην Κηφισιά από 10ετίας και μέσα στις προσδοκίες μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ με την υποστήριξη των πολιτών για μια ουσιαστική καλύτερη Κηφισιά χωρίς τους ΄΄δηθενισμούς΄΄ και τις βιτρίνες του παρελθόντος.

ΚαραδήμαΚΑΡΑΔΗΜΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα και κατοικεί στην Κηφισιά. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Κηφισιάς. Τελείωσε στη Didacta τον κύκλο Ελληνικής – Αγγλικής γραφομηχανής και Τεχνική Παρουσίασης Επιστολών. Παρακολούθησε πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα πληροφορικής με αντικείμενο WIN-WORD-EXCEL, για στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Είναι υπάλληλος Ν.Π.Δ.Δ. του κλάδου Προσωπικό Η/Υ και εργάζεται στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Βενιώτη.

00ΝΤΑΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Γεννημένη στη Θήβα το 1968, με καταγωγή από τη Φθιώτιδα. Δημότισσα Κηφισιάς από το 2000. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Καθηγήτρια Νομικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μάστερ στο Δημόσιο Δίκαιο από τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μπορντώ και στις Σπουδές στην Εκπαίδευση από το ΕΑΠ. Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ρωσικά. Είμαι παντρεμένη με τον καθηγητή Φυσικής Παναγιώτη Τσαμπάρη και έχω δύο παιδιά, τον Παύλο και τη Μαρίνα- μαθητές Λυκείου. Εργάζομαι ως νομικός σε Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή.

ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1985 και από το 1986 κατοικώ στην Κάτω Κηφισιά. Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών και είμαι κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών Τίτλων (Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές – Πανεπιστήμιο Πειραιά και Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Από τον Ιούλιο του 2004 εργάζομαι σε ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία. Έχω επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της πόλης μας από μικρή ηλικία και πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, γιατί πάντα θεωρούσα ότι η δύναμη της νέας γενιάς μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος της κοινωνίας.

Φωτό Όλγα ΧατζηωάννουΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΟΛΓΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 και ζει στην Κηφισιά από το 1960. Συνταξιούχος έμπορος με συνεχή ενασχόληση με τα κοινά από το 1980. Έχει χρόνο και διάθεση για δουλεία, όπως άλλωστε απαιτείται για το δήμο Κηφισίας .

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

bΒΕΛΙΜΕΖΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΕΛΙΝΑ)

Ζει στην Νέα Ερυθραία. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ίδιο τμήμα με αντικείμενο την «Κοινή γνώμη και δημόσια επικοινωνία». Εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διαδικτυακά περιοδικά. Είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Λασκαρης ΚΛΑΣΚΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Είμαι μόνιμος κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς από το 1980 , παντρεμένος με την Μαρία Χαρασοχάρτη και έχουμε αποκτήσει δύο αγόρια. Απόφοιτος της Εμπορικής Σχολής , της σχολής μηχανοργάνωσης Η/Υ Α.Σ.Μ.Ε και της σχολής μηχανολόγων ηλεκτρολόγων «ΘΑΛΗΣ». Διετέλεσα στέλεχος της διοίκησης του Ο.Σ.Ε ,από όπου συνταξιοδοτήθηκα με το βαθμό του προϊστάμενου Διεύθυνσης. Παράλληλα παρακολουθούσα σεμινάρια Οικονομίας, Τεχνολογίας και Διοίκησης στον Ο.Σ.Ε. Με τα κοινά ασχολούμαι από το 1982. Διετέλεσα ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής παράταξης «Πανερυθραική Ενότητα» από το 2003 έως το 2006 και ως Πρόεδρός της από το 2006 έως το 2009. Υπήρξα Πρόεδρος των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου (1999-2001) και Λυκείου (2000-2002) Ν. Ερυθραίας καθώς και των Σχολικών Επιτροπών του Λυκείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας. Επίσης την περίοδο 2009 έως 2010 ,διετέλεσα ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ν. Ερυθραίας και υπήρξα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του ενιαίου φορέα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ν. Ερυθραίας. Είμαι μέλος της Δημοτικής Κίνησης «ΑΛΛΑΖΩ».

ssΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

Έχω εργαστεί σαν εργολάβος οικοδομών στον ιδιωτικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα τελευταία 2 χρόνια είμαι συνταξιούχος.

Λια φωτοΚΑΥΓΑΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ)

Γεννήθηκε το 1963, μεγάλωσε και μένει στη Νέα Ερυθραία. Είναι μητέρα δυο παιδιών. Διατηρεί φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο. Κατά την περίοδο 1995-1996 εργάστηκε ως υπάλληλος στο Δήμο Νέας Ερυθραίας και 1996-2003 στο λογιστήριο της Δ.Ε.Α.Ν.Ε.

nnΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Νέα Ερυθραία, όπου αποφοίτησε από το Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας. Σπουδάζει στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά και τον εθελοντισμό μέσα από δράσεις, παρεμβάσεις και επιτροπές πολιτών. Ασχολείται ενεργά με το φοιτητικό κίνημα. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

ΣΙΩΚΟςΣΙΩΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Κορινθίας και τελείωσα Γυμνάσιο και Λύκειο στο Ξυλόκαστρο. Σπούδασα στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών με εξειδίκευση στις διδακτικές μεθόδους των μαθηματικών και την Πληροφορική. Είμαι στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1993, ασχολούμενος σχεδόν με όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες καθώς επίσης και στην εκπαίδευση εταιρικών στελεχών σε ειδικά θέματα πληροφορικής. Τα τελευταία χρόνια έχω ιδρύσει εταιρεία με σκοπό την εκπαίδευση καθώς επίσης τη δημιουργία λογισμικού τηλεπικοινωνιών παρέχοντας υπηρεσίες σε κορυφαία εταιρεία του χώρου αυτού. Είναι η δεύτερη φορά που κατεβαίνω στον εκλογικό αγώνα, πάντα στις δημοτικές εκλογές, γιατί θέλω να προσφέρω με όλους μου τις δυνάμεις για να φτιάξουμε έναν όμορφο δήμο, αντάξιο του ονόματός του.

xxΧΑΤΖΗΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε στη Καισαριανή το 1935. Ζει με την οικογένειά του στη Νέα Ερυθραία 41 χρόνια. Είναι συνταξιούχος μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση κατά την διάρκεια της δικτατορίας, ως γραμματέας του σωματείου της Motor oil και μέλος του ΚΚΕ Εσωτ. από το 1972.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΑΛΗΣ

nΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

Έχει εργαστεί: Στην εταιρεία AGFA-ΧΡΩΠΕΙ, στον ΟΤΕ Στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας Μηχ/κος (θέματα Ενέργειας) σαν εισηγήτρια – διδάσκουσα σε σεμινάρια επιμόρφωσης μηχανικών – τεχνικών. Έχει διατελέσει: Μέλος εκλεγμένο Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Μέλος εκλεγμένο Αντιπροσωπίας ΤΕΕ, Μέλος εκλεγμένο Επιστημονικής Επιτροπής Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών ΤΕΕ, Μέλος Μόνιμης Επιτροπής Ενέργειας ΤΕΕ, Μέλος Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας & Τεχνολογίας ΤΕΕ, Μέλος Τεχνικής Επιτροπής ΤΕ35 ΕΛΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης), Γραμματέας Technical Committee 312 της Comité Européen Normalisation (CEN TC 312), Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η). Είναι: Μέλος Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων, Μέλος Συλλόγου Γυναικών Εκάλης, Μέλος Πολυτεχνικού Συλλόγου.

ΑναγνωστάκηςΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ 1961), κάτοικος Εκάλης από το 1973. Εργάστηκε σαν μηχανικός: στην Εταιρεία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ, στον ΟΤΕ, στην INTRACOM – Κατασκευές (ΙΝΤΡΑΚΑΤ), σαν εργολάβος δημοσίων έργων. Σήμερα δραστηριοποιείται σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας Μηχανικός. Έχει διατελέσει: γενικός γραμματέας Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΤΕ, μέλος αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ΤΕΕ. Είναι σήμερα: μέλος ΤΕΕ, μέλος ΠΕΔΜΕΔΕ, μέλος Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, μέλος του Πολυτεχνικού Συλλόγου Ελλάδας.

ΣπυροπούλουΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΕΠΗ)

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα & μεγάλωσε στη Νέα Κηφισιά. Πήγε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Κηφισιάς, Αγγλικά στο Χαρατζά και προπόνηση στο Ζηρίνειο (ΓΣΚ). Οι ρίζες βαθιές και οι μνήμες έντονες…Είναι γραφίστρια και η άριστη σχέση με τους υπολογιστές και την τεχνολογία την έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή και αυτό θέλει να το μεταδώσει και σε άλλους. Η εξέλιξη, προσωπική ή τεχνολογική, σίγουρα είναι θετική. Παράλληλα ασχολείται με αθλήματα στη φύση όπως ορειβασία, αναρρίχηση, αυτόνομη κατάδυση, ιστιοπλοϊα και τον τελευταίο καιρό ποδηλατεί. Ποδηλατεί για άθληση, για μετακίνηση και ευχαρίστηση. Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά είναι γιατί πιστεύει ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων χρειάζεται ενεργό συμμετοχή, καλή συνεργασία και θετική & δίκαιη σκέψη.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>