Η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση της ΑΝ.Α.Σ.Α. εξέλεξε για υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς τον Παναγιώτη Κανακάκη

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ, τόνισαν με την παρουσία τους στη ανοιχτή λαϊκή συνέλευση την Κυριακή 23-2-2014, στο δημαρχείο της Κηφισιάς, εκατοντάδες κάτοικοι του ενιαίου δήμου, σε έναν σημαντικό διάλογο που άνοιξε μαζί τους η Δημοτική Κίνηση Κηφισιάς ΑΝ.Α.Σ.Α., πολλοί από τους οποίους παρευρέθηκαν για πρώτη φορά σε εκδήλωσή της. 

  
Στη συνέλευση μίλησε ο πρόεδρος Π. Κανακάκης και αναφέρθηκε τεκμηριωμένα στους αγώνες που έδωσε η ΑΝ.Α.Σ.Α. μέσα κι” έξω από το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στη συμμετοχή συλλογικοτήτων και κατοίκων που συνέβαλαν να ξεπεραστούν η αδιαφορία ή και ένοχη σιωπή του δημάρχου, σε περιπτώσεις όπως, το χαράτσι της ΔΕΗ, η βιομάζα στο Καλυφτάκι, η διαχείριση απορριμμάτων, οι αδιαφανείς ή ασύδοτες αδειοδοτήσεις για διάφορες λειτουργίες κύρια ψυχαγωγίας, οι τοξικές ουσίες κ.α.
  
Αναφέρθηκε στις επίπονες, αλλά ουσιαστικές διαβουλεύσεις με άλλες κινήσεις, με στόχο την κοινή κάθοδο στις επικείμενες εκλογές. Διαβουλεύσεις που έφθασαν ως του σημείου κοινής διακήρυξης αρχών. Η διαφορά απόψεων για τον τρόπο επιλογής του υποψήφιου δημάρχου, (γκάλοπ – επιλογή εκλεκτόρων – ανοιχτή λαϊκή συνέλευση) έχει οδηγήσει σε μη συμφωνία για κοινή κάθοδο.
  
Η ΑΝΑΣΑ, κάνοντας πράξη την σταθερή από την αρχή των διαβουλεύσεων πρότασή της, κάλεσε σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση τους κατοίκους του ενιαίου δήμου. Εκεί οι κάτοικοι, είχαν την ευκαιρία μέσα από πληθώρα ερωταπαντήσεων και ομιλιών να αναφερθούν στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητά τους και σε πολλές περιπτώσεις να προτείνουν λύσεις.
   
Κάλεσε όλες και όλους και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση συμμετοχής τους στην εκλογική επιτροπή για τις δημοτικές εκλογές του Μάη, καθώς και για τις ομάδες εκπόνησης του προγράμματος της ΑΝ.Α.Σ.Α. Κάλεσμα που θα παραμένει ανοιχτό, για όσους συμπολίτες μας θέλουν να συμβάλουν.
Στη συνέλευση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι κ. κ. Σκορδίλης και Θωμάκος ως εκπρόσωποι των κινήσεων τους.
  
Ακολούθησε πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων υποψηφίου δημάρχου. Προτάθηκε ο Παν. Κανακάκης και δεν υποβλήθηκε άλλη υποψηφιότητα. Στη μυστική ψηφοφορία, ο υποψήφιος δήμαρχος, συγκέντρωσε ομόθυμη σχεδόν υποστήριξη. Η όλη διαδικασία τόσο στη συζήτηση και την εκλογή υποψήφιου δήμαρχου, όσο και τα επτά λευκά ψηφοδέλτια που μετρήθηκαν, αποτέλεσαν δείγμα πραγματικής δημοκρατίας, που σηματοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο μια δημοτική αρχή, οφείλει να αντιμετωπίζει τα ζητήματα.
  

Βασικός στόχος της ΑΝ.Α.Σ.Α. είναι η ΑΛΛΑΓΉ ΣΤΟ ΤΟΠΙΟ στην ΚΗΦΙΣΙΑ και για την επίτευξή του, απευθύνει νέο κάλεσμα σε όλους εκείνους που μπορούν να προσφέρουν στη δημιουργία μιας πλειοψηφίας, που θα κάνει πράξη αυτόν το στόχο.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>