ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ

v-b-logoΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεδρίασε σήμερα 23-02-2019 το συντονιστικό όργανο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ Ανάσα για την πόλη μας», μετά από πρόσκληση του πρόεδρου της κ. Παναγιώτη Κανακάκη, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη, για όλα τα δεδομένα, όπως έχουν εξελιχθεί στο προηγούμενο διάστημα και εισηγήθηκε την απεμπλοκή του ιδίου, από την εκλογική διαδικασία, αφού οι προσπάθειες ευρείας συνεργασίας, στη βάση προγραμματικού πλαισίου αρχών, με δημοκρατικές διαδικασίες για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, προσκρούουν όπως φαίνεται, σε προσωπικές φιλοδοξίες.
Το Συντονιστικό, αφού άκουσε τον κ. Κανακάκη και μετά από διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση, αποφάσισε τις επόμενες κινήσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης – Δημοτικής Παράταξης, για το αμέσως επόμενο διάστημα.
• Τη σύγκληση Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
• Συνεχίζει τις δρομολογημένες προσπάθειες για συνεργασίες με πρόσωπα και με δημοτικές κινήσεις στη βάση της συναποδοχής ενός ελάχιστου προγράμματος που θα βγάλει τη Δημοτική Διοίκηση από το σημερινό τέλμα της αρχής του ενός ανδρός και θα την αναπροσανατολίσει με τρόπο δημοκρατικό στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών, στην ορθή ιεράρχηση και επίλυση των προβλημάτων.
• Εκφράζοντας και τη βούληση χιλιάδων πολιτών που στηρίζουν την ανεξάρτητη και προοδευτική πορεία της δημοτικής Κίνησης – Δημοτικής Παράταξης, αλλά και τον πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Κανακάκη, απορρίπτει την πρόθεση – εισήγηση περί απεμπλοκής του, από τη δημιουργική του πορεία στο Δήμο της Κηφισιάς.
Γραφείο Τύπου


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>